Kylpyhuoneen laattojen asennus tehdään ammattitaidolla.

Kylpyhuoneremontti Hämeenlinnassa, Turengissa, Hattulassa ja lähikunnissa

Kodin, yritys- ja julkitilojen remontit laaduntekijöiltä

Muutitko huoneistoon tai omakotitaloon, jossa olisi tarve tehdä pintaremonttia tai suurempaa saneerausta, jotta tilat saadaan paremmin tätä päivää ja omia tarpeitasi vastaaviksi? Vai oletko myymässä kotiasi ja haluaisit remontilla nostaa sen myyntiarvoa?

Joskus tarpeeseen voi tulla taasen liiketilan remontointi yrityksen ilmettä ja toimintaa tukemaan. Me olemme oikea kumppani, kun erilaiset remontit Hämeenlinnan alueella sijaitsevissa kiinteistöissä ovat ajankohtaisia.

 

Teemme kaikki korjaustyöt, joille vain on tarvetta

Esimerkiksi keittiöremontti, saunaremontti, kylpyhuoneremontti ja suihkuremontti onnistuvat siinä missä eteisen, sisäänkäynnin, terassin ja parvekkeen kunnostuskin. Laatoitus (myös erikoislaatoitukset), tapetointi, lattia-asennus ja muu pintaremontti tai syvemmälle rakenteisiin ulottuva korjaus hoituu sujuvasti sekin. Kyseessä voi olla niin omakotitalo, rivitalo kuin kerrostalo, sekä julkinen että toimistotila.

Katso sivustoltamme Kohdekuvia-osiosta esimerkkejä työmme jäljestä ja ota yhteyttä ja kerro mitä toivoisit juuri Sinun tiloissasi tehtävän! Kanssamme voit luottaa isältä pojalle -kestävään laatuun. Kutsummekin itseämme laaduntekijöiksi, sillä tiedämme varmasti sellaista jälkeä meiltä syntyvän.

 

Helpotamme hankintaasi tarjoamalla kaiken, mitä remontti vaatii

Moni haluaa hankkia remontin kokonaisratkaisuna, jossa riittää asiointi saman firman kanssa. Tämän huolettoman avaimet käteen -ratkaisun saat meiltä.

LVI- ja sähkötyöt, materiaalihankinnat, kalusteiden purku- ja kaikki asennustyöt, joita tila vaatii tullakseen käyttövalmiiksi, onnistuu kauttamme. Tietysti kartoitamme huolellisesti toiveesi, jotta remontin kulku ja lopputulos ovat sellaisia kuin pitääkin.

 

Takeena tasokkaan työn sertifikaatit ja pitkä kokemus

Henkilöstöllämme on VTT:n myöntämät märkätilojen vedeneristyssertifikaatit, mikä osoittaa osaamisemme olevan korkealla tasolla. Myös kokemusta löytyy vuonna 1995 perustetusta yhtiöstämme vuosikymmenten takaa. Siinä ajassa on ehditty toteuttaa valtava määrä kohteita ja erilaisia toiveita – ehkä Sinustakin voisi tulla uusi, tyytyväinen asiakkaamme? Kuulemme mielellämme suunnitelmistasi oman remonttisi suhteen ja otamme projektin halutessasi käsiimme!

 

Jotta sinä viihtyisit siellä, missä asut tai työskentelet

Tilojen uudistus voi lähteä pakollisesta korjaustarpeesta tai pelkästään siitä, että se mitä nyt on, ei miellytä itseä. Kauniissa kodissa on mukava asua, kun tilat miellyttävät silmää ja helpottavat arkisia toimia. Sama pätee työskentely-ympäristöön. Hyvin tehtyjä pintoja arvostavat myös yritysten asiakkaat, sillä ne kertovat palveluntarjoajan panostuksesta heidän viihtyisyytensä.

Meiltä löytyy pätevä remonttimies, jos toinenkin, kun remontit Hämeenlinnan alueella tarvitsevat tekijää. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluidemme mahdollisuuksista. Tarjoustakin voit pyytää suoraan, jos sinua kiinnostaa esimerkiksi keittiöremontti hinta- ja aikatauluarvioineen.